Изградба на објекти од високоградба и нискоградба

Контакт

За нас

Брик Инвест се занимава со изградба на објекти од високоградба и нискоградба.

  • Ова трговско друштво е основано на 22.01.2015 година, како Друштво со ограничена одговорност на две лица (ДОО).
  • Управители на Брик Инвест се Илче Србиноски и Јовица Блажевски. Од 2015 па се до денес, ова друштво има остварено голем број на успешни проекти и реализација на истите што ќе резултираат со многу успешни приказни позади нив.

По што сме познати?

Квалитетна изработка

Почитување на рокови

Врвен професионализам

Услуги

Заедно со нашиот тим, работиме на тоа секој материјал да се искористи и притоа, неговата цел - да не биде штетна за околината.

Брик Инвест постои со една и единствена цел – ние веруваме дека секоја фамилија ја заслужува можноста да и биде обезбеден топол и сигурен дом.

Ние градиме персонализирани домови кои што ќе се вклопат во вашиот секојдневен животен стил. Ако некогаш се двоумите за основање на вашиот нов дом, Брик Инвест ви ја нуди можноста за остварување на вашите соништа.

Остварувањето на новo живеалиште , ви ја нуди можноста да ја претставите вашата уникатна визија проследена со краен резултат – топол дом.

Галерија

  • Сите
  • Зграда Козле
  • Училиште во Кучково
  • Станбен објект во Зелениково
  • Станбен објект во Бардовци
  • Зграда на улица Козле бр. 130б
  • Останати проекти
  • Продажба на стан во градба во Дебар Маало

Контакт

Контактирајте нè

Доколку имате некакви прашања или сакате да добиете понуда од нас, ве молиме контактирајте нè преку оваа контакт форма или јавете ни се на телефон.

Loading
Your message has been sent. Thank you!
Loading
Your quote request has been sent successfully. Thank you!